Studio Vandaan Webshop

Strippenkaarten
Workshops
Online Cursus
Privélessen & Coaching
Massages
Cadeaubonnen

Proefles Zwangeryoga

1 strip, eenmalig aan te kopen. Geldig voor 2 maanden. Schrijf je in voor een yogales live op locatie of online via Zoom. Onze Zwangerschapsyoga-lessen zijn geschikt vanaf 14 weken zwangerschap. Blij klachten, geef dit altijd even aan bij de docente.

10.00

View

Proefles Postnatale Yoga

1 strip. Eenmalig aan te kopen. Geldig voor 2 maanden. Schrijf je in voor een yogales live op locatie of online via Zoom. Onze postnatale lessen zijn geschikt vanaf 6 weken na je bevalling. Blij klachten, geef dit altijd even aan bij de docente.

10.00

View

Losse les Zwangeryoga

1 strip. Geldig voor 2 maanden. Onze Zwangerschapsyoga-lessen zijn geschikt vanaf 14 weken zwangerschap. Blij klachten, geef dit altijd even aan bij de docente.

17.50

View

Losse Les Postnatale Yoga

1 strip, Geldig voor 2 maanden. Onze postnatale lessen zijn geschikt vanaf 6 weken na je bevalling. Blij klachten, geef dit altijd even aan bij de docente.

17.50

View

Fertiliteitsyogales (1,5u)

Dit is een online les via Zoom! Zowel je mentale als fysieke ontspanning zijn de sleutels tot een verhoogde vruchtbaarheid en dat is waar we met Fertiliteitsyoga nu precies mee aan de slag gaan. De yoga-oefeningen zijn heel toegankelijk, ook als je nog nooit yoga gedaan hebt. De yogahoudingen en oefeningen zijn op vinayasa flow en yin yoga geïnspireerd en zijn specifiek geselecteerd vanwege hun ontspannende effect, hun positieve werking op de bloedsomloop en de activatie van hormoonproducerende klieren en organen.

19.50

View

Zwangeryoga 5-Strippenkaart

5 strippen. Geldig voor 10 weken. Onze Zwangerschapsyoga-lessen zijn geschikt vanaf 14 weken zwangerschap. Blij klachten, geef dit altijd even aan bij de docente.

80.00

View

Postnatale Yoga 5-Strippenkaart

5 strippen. Geldig voor 10 weken. Onze postnatale lessen zijn geschikt vanaf 6 weken na je bevalling. Blij klachten, geef dit altijd even aan bij de docente.

80.00

View

Zwangeryoga 10-Strippen

10 strippen. Geldig voor 25 weken. Onze Zwangerschapsyoga-lessen zijn geschikt vanaf 14 weken zwangerschap. Blij klachten, geef dit altijd even aan bij de docente.

146.00

View

Postnatale Yoga 10-Strippen

10 strippen. Geldig voor 25 weken. Onze postnatale lessen zijn geschikt vanaf 6 weken na je bevalling. Blij klachten, geef dit altijd even aan bij de docente.

146.00

View

Yoga 25-Strippenkaart

25 strippen. Geldig voor 9 maanden en geschikt voor alle reguliere yogalessen (zwangerschaps- en postnatale) in ons schema.

289.00

View

Goede Start Pakket

Bevat 1 privéles bij je thuis + 3 groepslessen postnatale yoga, te volgen vanaf 6 weken na je bevalling. Voor de privé les kan je een afspraak maken via de mail: info@studiovandaan.nl

110.00

View

Fertiliteitsyogacursus (5x2u)

In deze 5-weekse cursus leer je verschillende manieren om zelf je vruchtbaarheid te vergroten; door regelmatige specifieke yoga, ontspanning, zelfmassage en voeding. De cursus wordt live gegeven in onze studio in Utrecht.

165.00

View

Partnerles (2p in groepsles, 2u)

Tijdens de partnerles zwangerschapsyoga (2u) bereid je je samen voor op de bevalling. We bespreken in de les hoe je kunt omgaan met verschillende soorten weeën, we oefenen bewegingen, ademhalingstechnieken en bevallingshoudingen en zien we hoe je partner je hierin het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling. Je kan deelnemen met je partner, een familielid, vriend(in) of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen. Voor de dames die regelmatig onze zwangerschapsyogalessen volgen, raden we aan om als aanvulling op de reguliere lessen rond je 35e week deze partnerles te volgen. Heb je de reguliere zwangerschapsyogalessen niet gevolgd? Dan raden we onze Birth Prep Bevalcursus aan, waarin we uitgebreid ingaan op hoe zwangerschapsyoga ondersteunend kan zijn voor de bevalling.

60.00

View

Birth Prep Bevalcursus (1p in groepsles 2x2u)

In deze Bevalcursus bestaande uit 2 avonden van 2 uur, geven we je de belangrijkste informatie en oefeningen mee voor zowel een goede lichamelijke als mentale voorbereiding op de geboorte van je kindje. Het doel is om zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te kunnen bevallen, hoe de bevalling ook verloopt. Deze cursus zal jou, of jullie samen, helpen om met een gerust gevoel de bevalling in te gaan. Je kan de cursus zelf (€70,00) of met je (beval)partner volgen (€120,00). Wil je je samen aanmelden dan kan dat via de mail op info@studiovandaan.nl

70.00

View

Birth Prep Bevalcursus - 2 personen (groepsles)

In deze bevalcursus, bestaande uit twee avonden, geven we je de belangrijkste informatie en oefeningen mee voor zowel een goede lichamelijke als mentale voorbereiding op de geboorte van je kindje. Het doel is om zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te kunnen bevallen, hoe de bevalling ook verloopt. Deze mini-cursus zal jou, en jullie samen, helpen om met een gerust gevoel de bevalling in te gaan. Na afloop ontvang je per mail de handouts en tips voor tijdens je bevalling.

120.00

View

Post Partum Prep (1p in groepsles 2,5u)

In deze praktische workshop (2,5u) bereid je je voor op je kraamtijd en deelt doula Paulina al haar kennis met je over alles wat van belang is tijdens die eerste 40 dagen: op het gebied van fysiologie, tips voor herstel, voeding, rituelen, hechting, grenzen stellen, om hulp vragen en nog veel meer. We gaan praktisch aan de slag en je zal leren hoe je een duidelijk kraamplan op kan stellen met die dingen erin die voor jou belangrijk zijn, zodat je een fijne tijd tegemoet gaat waarmee je je kindje en jezelf als (nieuwe) moeder een goede start geeft. Want dit is iedere moeder zo ontzettend gegund!

40.00

View

Post Partum Prep (2p in groepsles 2,5u)

In deze praktische workshop (2,5u) bereid je je voor op je kraamtijd en deelt doula Paulina al haar kennis met je over alles wat van belang is tijdens die eerste 40 dagen: op het gebied van fysiologie, tips voor herstel, voeding, rituelen, hechting, grenzen stellen, om hulp vragen en nog veel meer. We gaan praktisch aan de slag en je zal leren hoe je een duidelijk kraamplan op kan stellen met die dingen erin die voor jou belangrijk zijn, zodat je een fijne tijd tegemoet gaat waarmee je je kindje en jezelf als (nieuwe) moeder een goede start geeft. Want dit is iedere moeder zo ontzettend gegund!

65.00

View

Babymassage Workshop (1 ouder in groepsles-1,5u)

Tijdens de workshop Babymassage leer je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. De workshop duurt 1,5 uur en is een mooie manier om van de Shantala Babymassage te proeven en te ontdekken hoe het voor je kindje is.  Je leert enkele basis babymassagetechnieke en je kindje gaat in de TummyTub! Fijn als je een grote handdoek kan meenemen om je kleintje af te drogen. We kunnen in de workshop helaas niet het gehele lijfje behandelen, volg dan de Babymassage cursus. De workshop is geschikt voor één ouder (moeder of vader) met een baby van 6 weken tot ongeveer 9 maanden (totdat je baby kan omrollen). Iedereen kan het leren! De workshop en cursus worden gegeven in onze studio in Utrecht. (We also offer this workshop in English!)

35.00

View

Privé Babymassage Workshop (1,5u)

Tijdens de workshop Babymassage leer je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. De workshop duurt 1,5 uur en is een mooie manier om van de Shantala Babymassage te proeven en te ontdekken hoe het voor je kindje is.  Je leert enkele basis babymassagetechnieke en je kindje gaat in de TummyTub! We kunnen in de workshop helaas niet het gehele lijfje behandelen, volg dan de Babymassage cursus. De workshop is geschikt om te doen met een baby van 6 weken tot ongeveer 9 maanden (totdat je baby kan omrollen). Iedereen kan het leren! De privé workshop en cursus worden gegeven bij je thuis (in Utrecht-stad) of in onze studio in Utrecht. (We also offer this workshop in English!)

80.00

View

Privé Baby massagecursus (2x1u)

Tijdens de Privécursus Babymassage leer je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Docente en doula Paulina komt 2 keer bij je thuis in Utrecht-stad voor een uur les. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken.

125.00

View

Babymassage Cursus op maat

Cursus van 3 lessen voor een groepje van 5 dames

95.00

View

Privé Massage Workshop (2p)

In deze massage workshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven. De technieken oefen je op elkaar zodat je beiden geeft en ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats bij ons in Utrecht. Je leert en ontvangt beiden een Nek, Schouder en Rug Massage op de massagetafel.

140.00

View

Online Fertiliteitsyogacursus

Tijdens deze cursus leer je in zes uitgebreide lessen hoe je zelf je vruchtbaarheid kan ondersteunen met regelmatige ontspanning door middel van yoga, meditatie, Mindfulness, zelfzorg, zelfmassage en gezonde voeding.

119.00

View

Online Zwangeryoga

De 15 weekse zwangerschapsyoga-cursus bevat yogalessen die speciaal zijn ontwikkeld voor tijdens je zwangerschap, vanaf 14 weken zwangerschap tot aan het einde. Met 2 basislessen, 10 themalessen en 3 voorbereidende lessen voor je bevalling, kan je thuis en in je eigen tijd de lessen volgen. De cursus bevat naast de yogalessen ook praktische informatie en tips, handige bijlages en linkjes en bevat geluidsbestanden om in te zetten voor een zo ontspannen mogelijke zwangerschap & bevalling. Na ontvangst van je betaling krijg je (via een persoonlijke mail, dus soms duurt het even voordat ik je mail heb gezien) toegang tot een account op het platform (Thinkific) van de cursus. Na het inloggen met deze gegevens kan je je wachtwoord aanpassen en heb je 9 maanden lang toegang tot de cursus.

119.00

View

Online Bevalcursus 'Samen Bevallen'

Leer de belangrijkste yogahoudingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen voor tijdens je bevalling, die je ook samen met je (beval)partner kan oefenen als voorbereiding op de geboorte van je kleintje. Wanneer je de cursus hebt gekocht, ontvang je een persoonlijke mail met de toegangsgegevens voor ons online cursusplatform Thinkific, waar je de lessen kan volgen en alle informatie vindt. Je hebt 4 maanden lang toegang tot de video's en de lessen.

55.00

View

Vertrouwen in je Bevalling - Online Cursus

Met yogaoefeningen, ademhalingstechnieken, positieve affirmaties, meditatie en diepe ontspanning die je helpen om met vertrouwen je bevalling tegemoet te zien en je fysiek en mentaal voorbereiden op de geboorte van je kindje.

35.00

View

Online Postnatale Yogacursus

Zes yogalessen speciaal voor (net) na je bevalling. Om je lichaam weer te voelen en bijeen te brengen, bij jezelf te komen en bewust stil te staan bij de transitie naar het moederschap. De cursus is geschikt voor de eerste weken en maanden na je bevalling en zowel als je kindje vaginaal of via een keizersnede is geboren. Je kan al snel na je bevalling starten met de zachte ademhalingsoefeningen en langzaamaan breid je het bewegen steeds een beetje meer uit. Naast specifieke postnatale yogalessen, bevat de cursus begeleide mediaties en ontspanningsoefeningen, praktische tips en achtergrondinformatie voor jou als nieuwe moeder. Je ontvangt na je boeking een persoonlijke mail met je inloggegevens. Hierna heb je 6 maanden toegang tot het cursusmateriaal.

69.00

View

Goede start voor Nieuwe Moeders - Online Audio Cursus

Laagdrempelige begeleide ontspanningsoefeningen speciaal ontworpen voor nieuwe moeders. Met ademhaling, bekkenbodemoefeningen, meditatie en yoga nidra voor dat welverdiende momentje van rust. De oefeningen kan je dagelijks toepassen vanaf de bevalling.

19.00

View

Hypno-Yoga

Zelf-hypnose en diepe ontspanning zijn krachtige tools die je kan inzetten voor een bewuste zwangerschap en de geboorte van je kindje. Yogadocente & doula Esther Visje geeft hypno-yogales en heeft haar vier fijnste begeleide ontspanninsoefeningen opgenomen zodat je ook thuis van haar stem kan genieten. Hoe vaker je oefent hoe meer een diepe ontspanning onderdeel zal worden van je lichaam en geest. De vier geluidsbestanden hebben ieder een eigen thema, te weten; Golven van de zee, De boswandeling, De bergwandeling en De geboortereis. Je ontvangt voor 4 maanden toegang tot de lessen. We wensen je een prachtige bevalling toe!

12.50

View

Vinyasa Flow

De 4 Vinyasa Flow Yogalessen zijn Nederlands gesproken. Het zijn vier complete Vinyasa (vloeiende yoga) yogalessen van rond de 35 min. Ieder les heeft een eigen thema. Je ontvangt voor 6 maanden toegang tot de lessen zodat je ze zo vaak kan doen als je maar wilt!

17.50

View

Fertility Intake & Massage

Dit pakket bestaat uit de Fertility intake + massage waarin ontspanning en het bevorderen van de bloedsomloop in de onderrug, het buik en het bekkengebied centraal staat. Er is ruimte voor jouw persoonlijke verhaal en samen kijk je hoe fertility coaching een positieve bijdrage kan leveren aan jouw kinderwens. In dit traject kunnen massage, levensstijl- & voedingsadvies, ontspanning, meditatie en fertiliteitsyoga aan bod komen. Voor aanvang van je afspraak ontvang je een intake formulier waar je je wensen en vragen in kwijt kan zodat de docente zich goed kan voorbereiden op jouw specifieke wensen en hulpvraag.

110.00

View

Fertility Coaching

De Fertility Coaching Sessie duurt 75 min. Samen met onze coach bekijk je wat in jouw persoonlijke situatie het meest helpend zou kunnen zijn; fertiliteitsyoga, fertility massage, advies op het gebied van voeding en/of levensstijl of misschien wil je het graag hebben over je mentale gemoedstoestand. De inhoud van de sessie en het mogelijke traject dat er op volgt, hangt dus af van jouw situatie en jouw eigen wensen. Voor aanvang van je afspraak ontvang je een intake formulier waar je je wensen en vragen in kwijt kan zodat de docente zich goed kan voorbereiden op jouw specifieke wensen en hulpvraag.

75.00

View

Privéles Yoga (60 min)

Persoonlijke begeleiding vóór, tijdens of na je zwangerschap? Heb je een kinderwens, heb je specifieke yogavragen of yogawensen, ervaar je bekken(bodem))klachten, of valt de fase waar je in zit, je mentaal of fysiek zwaarder dan gehoopt? In al deze situaties kan een privéles yoga (Zwangerschaps-/Postnatale/Fertiliteitsyoga) erg prettig zijn, zodat we al onze aandacht kunnen richten op dat wat jij nodig hebt op dit moment. We helpen je verder met ademhaling, yogahoudingen en tips voor het dagelijkse leven. We bieden de privé les aan in het Nederlands en het Engels. Maak een afspraak met je favoriete docente en ze komt of voor een privéles bij je thuis in Utrecht-stad op een moment dat jou uitkomt. Voor het maken van een afspraak kan je Danielle mailen op info@studiovandaan.nl. Tot 24 uur van te voren kan je je boeking kosteloos annuleren via de mail of een telefoontje. Meld je je binnen deze termijn af, dan brengen we het gehele lestarief in rekening. 

65.00

View

3 x Privéles Yoga (60 min)

Persoonlijke begeleiding vóór, tijdens of na je zwangerschap. Heb je een kinderwens, heb je specifieke yogavragen of yogawensen, ervaar je bekken(bodem))klachten, of valt de fase waar je in zit, je mentaal of fysiek zwaarder dan gehoopt? In al deze situaties kan een privéles yoga (Zwangerschaps-/Postnatale/Fertiliteitsyoga) erg prettig zijn, zodat we al onze aandacht kunnen richten op dat wat jij nodig hebt op dit moment. We helpen je verder met ademhaling, yogahoudingen en tips voor het dagelijkse leven. We bieden de privé les aan in het Nederlands en het Engels. Maak een afspraak met je favoriete docente en ze komt of voor een privéles bij je thuis in Utrecht-stad op een moment dat jou uitkomt. Voor het maken van een afspraak kan je Danielle mailen op info@studiovandaan.nl. Tot 24 uur van te voren kan je je boeking kosteloos annuleren via de mail of een telefoontje. Meld je je binnen deze termijn af, dan brengen we het gehele lestarief in rekening. 

185.00

View

Privé Partnerles (2u)

Je bent samen goed voorbereid op de bevalling na deze 2 uur durende workshop samen met je (beval)partner. We bespreken en gaan aan de slag met ademhalingstechnieken, bewegingen en (beval)houdingen die jullie tijdens de bevalling kunnen inzetten om zo ontspannen mogelijk te bevallen, hoe je bevalling ook verloopt, en we zien hoe je partner je hierin het beste kan ondersteunen. Plan de les idealiter rond je 35e week. Je krijgt naderhand een hand-out en info-mail opgestuurd met de oefeningen. ****** In the Private Partnerclass Prenatal Yoga (2h), which you ideally plan at around 35 weeks of pregnancy, we prepare you for giving birth together. This class can be with your partner or with the person who will be there to support you during birth. The goal is to prepare for birth in a very practical way. We discuss the process of birth and its phases, the role of the birth partner, we explain how to cope with different types of contractions, and practice birth positions.

120.00

View

Privé Bevalcursus

In de cursus van 2x2u, vertellen we jullie alles voor een natuurlijke (thuis of ziekenhuis)bevalling. We bespreken en oefenen met zachte yogahoudingen, bewegingen, bevalhoudingen, ademhalings- en massagetechnieken die jou kunnen ondersteunen tijdens de geboorte en bekijken uiteraard de rol van je (beval)partner hierin. Doordat we elkaar twee keer zien is er alle tijd om de les af te stemmen op jouw of jullie specifieke wensen of situatie en stelt het je in staat om en onder begeleiding te oefenen met de belangrijkste oefeningen. This private mini-course is for yourself or for you with your (birth)partner together. In this course we aim to give you all necessary insights, knowledge and practices to be well prepared for birth. There is ample of time for both information, your special requests, needs or questions on natural birth and for practicing a range of different breathing & massage techniques, postures and movements to give birth naturally....

230.00

View

Privé Birth Prep Spoedcursus

Private Birth Prep Course (3hrs) -In this elaborate birth prep class we guide you through the natural process of birth in stages and show you when to use which techniques from prenatal yoga. Its a practical and informative class where you learn different breathing, movement and massage techniques for each stage of your labour. In addition, you will see how your partner can assist you and how you both can encourage the natural process of birth. You can follow this private birth preparation class with or without your (birth)partner. In this elaborate birth prep class we guide you through the natural process of birth in stages (early stage, active stage, birthing stage called also pushing phase). Its a practical and informative class where you learn different breathing, movement and massage techniques for each stage of your labour. In addition, you will see how your partner can assist you and how you together can encourage the natural process of birth. We will teach you to understan...

180.00

View

Birth & Post Partum Prep

This private birth & post partum prep course of 2x2hrs aims to give you all necessary insights, knowledge and practices to be well prepared for both birth as well as the weeks directly after birth (the postpartum period). Our experienced teacher Anita is a pre & postnatal doula as well as a yogateacher and masseuse and will tell you all she knows for you to feel confident and relaxt during and after birth. *** You can follow the course with or without your (birth)partner. Its a practical and informative course where you learn different breathing, movement and massage techniques for each stage of your labour. In addition, you will see how your (birth)partner can assist you and how you together can encourage the natural process of birth. We will teach you to understand your female body (the shape of your pelvis in relation to giving birth) so you feel confident and can trust your own intuition in different stages of birth, even when things dont turn out exactly the way you wished. Yo...

230.00

View

Privé Post Partum Prep (2u)

In deze workshop voor postpartum voorbereiding deelt doula Paulina al haar kennis met je over alles wat van belang is tijdens die eerste 40 dagen: op het gebied van fysiologie, tips voor herstel, voeding, rituelen, hechting, grenzen stellen, om hulp vragen en nog veel meer. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt voor een fijne 40 daagse kraamtijd. We gaan praktisch aan de slag en je zal leren hoe je een duidelijk kraamplan op kan stellen met die dingen erin die voor jou belangrijk zijn, zodat je een fijne tijd tegemoet gaat waarmee je je kindje en jezelf als (nieuwe) moeder een goede start geeft. Want dit is iedere moeder zo ontzettend gegund!

120.00

View

Stuitliggings-sessie (60 min)

Wat kan je zelf doen bij een stuitligging tijdens het derde trimester van je zwangerschap (26-40 weken)? Tijdens deze stuitliggingssessie geven doula's Anita of Alise advies en oefen je samen houdingen en technieken die je helpen te ontspannen en ruimte te maken voor je kleintje. Op die manier vergroot je de kans dat je kleintje de meest optimale positie aanneemt voor de bevalling. Hoewel een natuurlijke geboorte van een stuitliggend kindje ook een mogelijkheid kan zijn, is de positie waarbij de baby met het hoofdje naar beneden ligt, de meest optimale positie voor een natuurlijke geboorte. Waarom kindjes soms in stuit liggen is niet altijd bekend, maar er zijn manieren om je kindje te helpen draaien. Hoewel er geen garanties zijn, uiteraard, is het zeker het proberen waard! De sessie duurt 60 min en wordt gegeven in het Engels.

65.00

View

Privé Babymassage Workshop (1,5u)

Tijdens de workshop Babymassage leer je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. De workshop duurt 1,5 uur en is een mooie manier om van de Shantala Babymassage te proeven en te ontdekken hoe het voor je kindje is.  Je leert enkele basis babymassagetechnieke en je kindje gaat in de TummyTub! We kunnen in de workshop helaas niet het gehele lijfje behandelen, volg dan de Babymassage cursus. De workshop is geschikt om te doen met een baby van 6 weken tot ongeveer 9 maanden (totdat je baby kan omrollen). Iedereen kan het leren! De privé workshop en cursus worden gegeven bij je thuis (in Utrecht-stad) of in onze studio in Utrecht. (We also offer this workshop in English!)

80.00

View

Privé Baby massagecursus (2x1u)

Tijdens de Privécursus Babymassage leer je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Docente en doula Paulina komt 2 keer bij je thuis in Utrecht-stad voor een uur les. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken.

125.00

View

Privé Massage Workshop (2p)

In deze massage workshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven. De technieken oefen je op elkaar zodat je beiden geeft en ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats bij ons in Utrecht. Je leert en ontvangt beiden een Nek, Schouder en Rug Massage op de massagetafel.

140.00

View

Reis & Tijd Vergoeding

We komen ook bij je thuis (voor bv een massage, privéles of workshop) in Utrecht Omgeving voor deze extra vergoeding.

12.10

View

Zwangerschaps- massage (60 min)

De Zwangerschapsmassage is geschikt voor dames in iedere fase van de zwangerschap Het is een zachte lichaamsmassage met warme olie en op een warmwaterkussen dat zich aanpast aan de vorm van je zwangere lichaam. Het licht schommelende effect en de warmte van het kussen zorgen voor een comfortabele lighouding, ook als je hoogzwanger bent, zodat de spieren van je rug, nek en schouders gemakkelijker ontspannen. De massage is geschikt voor iedere fase van de zwangerschap.

65.00

View

3x Zwanger Massage (60min)

De Zwangerschapsmassage is geschikt voor dames in iedere fase van de zwangerschap. De massage wordt gegeven op een warm-waterkussen dat zorgt voor warmte, geborgenheid en diepe ontspanning. De 3x kaart is een jaar geldig. Mocht je eerder bevallen, dan kan je de kaart ook gebruiken voor een postnatale massage na je bevalling.

185.00

View

Postnatale Massage (60 min)

De fase na je bevalling is bij uitstek een fase om goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je goed voor jezelf zorgt kan je ook goed voor je kleintje zorgen. Massage kan hierbij ondersteunen met diepe ontspanning en het weer laten voelen en herwaarderen van je nieuwe post-natale lichaam. De massage wordt gegeven in onze studio in Utrecht.

65.00

View

Fertility Intake & Massage

Dit pakket bestaat uit de Fertility intake + massage waarin ontspanning en het bevorderen van de bloedsomloop in de onderrug, het buik en het bekkengebied centraal staat. Er is ruimte voor jouw persoonlijke verhaal en samen kijk je hoe fertility coaching een positieve bijdrage kan leveren aan jouw kinderwens. In dit traject kunnen massage, levensstijl- & voedingsadvies, ontspanning, meditatie en fertiliteitsyoga aan bod komen. Voor aanvang van je afspraak ontvang je een intake formulier waar je je wensen en vragen in kwijt kan zodat de docente zich goed kan voorbereiden op jouw specifieke wensen en hulpvraag.

110.00

View

Fertiliteits Massage (75 min)

Een fertiliteitsmassage helpt je om te ontspannen en je algehele gezondheid te ondersteunen. Het stimuleert de bloedsomloop in de onderrug, buik en bekkenregio en helpt om de hormoonbalans te herstellen. Tegelijkertijd heb je tijd en ruimte voor jezelf en mag je even echt voor je laten zorgen!

75.00

View

Ontspannings- massage (60 min)

De ontspanningsmassage bestaat uit een combinatie van verschillende massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de bovenrug, schouders en nek, benen en armen. Het hele lichaam komt dus aan bod en de massage wordt afgesloten met een gezichtsmassage. De massage wordt gegeven in onze studio in Utrecht.

65.00

View

Massage bij je Thuis (60 min)

In speciale gevallen kunnen we ook bij je thuis komen masseren, bijvoorbeeld als je net bevallen bent (postnatale massage) of niet mobiel genoeg bent tijdens je zwangerschap om te komen (zwangerschapsmassage). Dit tarief geldt als je in Utrecht-stad woont. Woon je erbuiten dan gelden er extra reiskosten.

80.00

View

Mama Verwenpakket (2u)

In de postpartum fase is herstel en ontspanning heel hard nodig. Met het Mama Verwenpakket laat je jezelf even van top tot teen (letterlijk!) verwennen. Het pakket bestaat uit een Moxa treatment, volledige lichaamsmassage, Diastase check en Bekung Belly Binding en ondersteunt het fysieke én emotionele herstel na de bevalling. De behandeling vindt eenmalig plaats, bij je thuis en idealiter binnen 6 weken na de geboorte.

140.00

View

SuperMama Verwenpakket (3x2u)

In de postpartum fase is herstel en ontspanning heel hard nodig. Met het Mama Verwenpakket laat je jezelf even van top tot teen (letterlijk!) verwennen. Het pakket bestaat uit een Moxa treatment, volledige lichaamsmassage, Diastase check en Bekung Belly Binding en ondersteunt het fysieke én emotionele herstel na de bevalling. De behandelingen vinden drie keer plaats, bij je thuis en idealiter binnen 6 weken na de geboorte. Anita leert je tevens hoe je de binding zelf thuis kan doen.

375.00

View

Reiki Behandeling

Reiki is een heel oude geneesmethode door handoplegging waarmee de universele levensenergie (Reiki) of levenskracht via de handen van de ene persoon op de andere wordt overgedragen om te genezen. Je kan een Reiki behandeling ontvangen zowel tijdens als na je zwangerschap en helpt je lichaam en energiehuishouding in balans te brengen.

65.00

View

Privé Massage Workshop (2p)

In deze massage workshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven. De technieken oefen je op elkaar zodat je beiden geeft en ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats bij ons in Utrecht. Je leert en ontvangt beiden een Nek, Schouder en Rug Massage op de massagetafel.

140.00

View

Privé Baby massagecursus (2x1u)

Tijdens de Privécursus Babymassage leer je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Docente en doula Paulina komt 2 keer bij je thuis in Utrecht-stad voor een uur les. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken.

125.00

View

Privé Babymassage Workshop (1,5u)

Tijdens de workshop Babymassage leer je je kindje masseren via de Shantala Babymassage methode. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om als ouder samen te ontspannen en contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. De workshop duurt 1,5 uur en is een mooie manier om van de Shantala Babymassage te proeven en te ontdekken hoe het voor je kindje is.  Je leert enkele basis babymassagetechnieke en je kindje gaat in de TummyTub! We kunnen in de workshop helaas niet het gehele lijfje behandelen, volg dan de Babymassage cursus. De workshop is geschikt om te doen met een baby van 6 weken tot ongeveer 9 maanden (totdat je baby kan omrollen). Iedereen kan het leren! De privé workshop en cursus worden gegeven bij je thuis (in Utrecht-stad) of in onze studio in Utrecht. (We also offer this workshop in English!)

80.00

View

Reis & Tijd Vergoeding - Massage

We komen bij je thuis in de omgeving van Utrecht voor een massage.

12.10

View

CB Ontspannings-massage

Een uur ultieme ontspanning, dat wil toch iedereen wel cadeau krijgen? Keuze is uit een Rug, Schouder & Nek Massage, Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage of Postnatale Massage van 60 min. De ontvanger kan ons mailen om een afspraak te maken op info@studiovandaan.nl. De massage wordt gegeven in onze studio in Utrecht.

65.00

View

CB Massage Zwangerschap

Met de Cadeaubon geef je een uur optimale ontspanning en even bewust-zwanger-zijn cadeau. De massage is geschikt voor dames in iedere fase van de zwangerschap, en wordt gegeven in onze studio in Utrecht.

65.00

View

CB Massage Zwangerschap(2x)

Met de Cadeaubon geef je twee keer een uur optimale ontspanning en even bewust-zwanger-zijn cadeau. De massage is geschikt voor dames in iedere fase van de zwangerschap. De massage wordt gegeven op een warm-waterkussen dat zorgt voor warmte, geborgenheid en diepe ontspanning. De cadeau bon is een half jaar geldig. Mocht ze eerder bevallen, dan kan ze de bon ook gebruiken voor een postnatale massage.

125.00

View

CB Massage Zwangerschap (3x)

Met de Cadeaubon geef je drie keer een uur optimale ontspanning en even bewust-zwanger-zijn cadeau. De massage is geschikt voor dames in iedere fase van de zwangerschap. De massage wordt gegeven op een warm-waterkussen dat zorgt voor warmte, geborgenheid en diepe ontspanning. De cadeau bon is een jaar geldig. Mocht je eerder bevallen, dan kan ze de bon ook gebruiken voor een postnatale massage na haar bevalling.

185.00

View

CB Postnatale Massage

De fase na de bevalling is bij uitstek een fase om goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je voor jezelf zorgt kan je voor anderen zorgen. Massage kan hierbij ondersteunen met diepe ontspanning en het weer laten voelen van je lichaam. De massage duurt 60 min en wordt gegeven in onze studio in Utrecht.

65.00

View

CB Mama Verwenpakket

Tijdens de zwangerschap en je bevalling heeft het lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de eerste postpartum fase herstel en ontspanning heel hard nodig. Met het Mama Verwenpakket laat je de ontvangster even van top tot teen (letterlijk!) verwennen.

140.00

View

CB Goede Start Pakket (Postnatale Yoga)

Geef een Goede Start cadeau na de bevalling met deze cadeaubon. Het Goede Start-Pakket bestaat uit 1 uur privéles met een van onze docentes bij je thuis (ter waarde van €65,00) + 3 reguliere Postnatale of Mama&Baby yogalessen naar keuze. De docente komt voor de privéles in de eerste 6 weken bij de ontvanger thuis in Utrecht-stad.

110.00

View

CB voor Reiki Behandeling

Reiki is een heel oude geneesmethode door handoplegging waarmee de universele levensenergie (Reiki) of levenskracht via de handen van de ene persoon op de andere wordt overgedragen om te genezen. Je kan een Reiki behandeling ontvangen zowel tijdens als na je zwangerschap en helpt je lichaam en energiehuishouding in balans te brengen. De behandeling duurt 60 min.

65.00

View

CB Partner Massage workshop (2p)

In deze massage workshop leren jij en je partner of vriend(in) elkaar een ontspanningsmassage geven. De technieken oefen je op elkaar zodat je beiden geeft en ontvangt en dus beiden ontspannen naar huis gaat. De workshop duurt 2 uur en vindt plaats bij ons in Utrecht. Je leert en ontvangt beiden een Nek, Schouder en Rug Massage op de massagetafel

140.00

View

CB Babymassage Workshop

Babymassage is een ontzettend fijne manier om samen tijd door te brengen en door fysiek contact te werken aan de band met je kindje. Babymassage is niet alleen een heerlijk momentje samen, het is ook nog eens goed voor het welzijn en de ontwikkeling van je kindje. De workshop wordt maandelijks gegeven in Utrecht.

30.00

View

CB 3x Yoga Zwangerschap

Met deze 3-strippenkaart kan je je zwangere vriendin, zus of collega verrassen. Ze is welkom vanaf 14 weken en in iedere reguliere zwangerschapsyogales van haar keuze. Ze moet zich wel even aanmelden in het Virtuagym systeem en even mailen naar info@studiovandaan.nl om haar kaart te laten activeren. De kaart is 3 maanden geldig.

52.00

View

CB 5x Yoga Zwangerschap

Met deze 5-strippenkaart kan je je zwangere vriendin, zus of collega verrassen. Ze is welkom vanaf 14 weken en in iedere reguliere zwangerschapsyogales van haar keuze. Ze moet zich wel even aanmelden in het Virtuagym systeem en even mailen naar info@studiovandaan.nl om haar kaart te laten activeren. De kaart is 3 maanden geldig.

80.00

View

Geprinte Cadeaubon & Verzending

Ontvang je liever een geprinte bon in plaats van een digitale versie? Dan kan je de geprinte versie van de bon hier aanvragen. Je krijgt de fysieke bon toegestuurd zo snel mogelijk nadat de betaling van de bon zelf (á 65,00) is binnengekomen.

2.50

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......